Ripset ja kulmat kosmetiikan kohteena

19,90  sis.alv.

Haluaisitko tietää enemmän ripsistä ja kulmista ja miten kosmetiikalla voidaan niihin vaikuttaa? Työskenteletkö ripsien ja kulmien tai kosmetiikan parissa? Entä haluaisitko palvella asiakkaitasi paremmin, käyttämällä myyntiargumentteina faktatietoa mielikuviin perustuvien markkinointiväittämien sijaan? Vai oletko kenties kosmetiikasta kiinostunut kuluttaja, joka haluaa korkeatasoista faktatietoa ostopäätöstensä tueksi? Jos vastasit kyllä yhteenkin kysymykseen, niin tämä verkkovalmennus on juuri Sinua varten.

Tässä valmennuksessa tutustumme ripsiin ja kulmakarvoihin materiaalina, niiden rakenteeseen sekä siihen, miten kosmetiikka voi ripsiin ja kulmakarvoihin vaikuttaa. Tavoitteena tässä valmennuksessa on, että opit tuntemaan ripsien ja kulmakarvojen rakennetta sekä ominaisuuksia sillä tasolla, että voit ymmärtää erilaisten kosmeettisten valmisteiden ja niiden raaka-aineiden vaikutuksia niihin. Lisäksi tavoitteena on, että opit arvioimaan entistä paremmin kosmetiikan markkinointia ja sen luotettavuutta olitpa sitten kosmetiikasta kiinnostunut kuluttaja tai kosmetiikan parissa työskentelevä ammattilainen, opiskelija tai opettaja.

Katso johdantovideo kurssista: Ripset ja kulmat kosmetiikan kohteena

Kuvaus

Työskenteletkö ripsien ja kulmien käsittelyjä tarjoavana ammattilaisena vai käytätkö heidän palveluitaan? Haluaisitko tietää enemmän ripsistä ja kulmista sekä siitä, miten kosmetiikalla voidaan niihin vaikuttaa? Entä haluaisitko palvella asiakkaitasi paremmin, käyttämällä myyntiargumentteina faktatietoa mielikuviin perustuvien markkinointiväittämien sijaan? Vai oletko kenties ripsien ja kulmien käsittelyistä ja kosmetiikasta kiinostunut kuluttaja, joka haluaa korkeatasoista faktatietoa valintojensa tueksi? Jos vastasit kyllä yhteenkin kysymykseen, niin tämä verkkovalmennus on juuri Sinua varten.

Mitä opit kurssilla?

Tässä valmennuksessa opit mukaansatempaavasti ja käytännön esimerkkien avulla tuntemaan ripsien ja kulmakarvojen rakennetta ja ominaisuuksia sillä tasolla, että voit ymmärtää erilaisten kosmeettisten valmisteiden ja niiden raaka-aineiden vaikutuksia niihin. Opit myös arvioimaan kosmetiikan ja erilaisten ripsiin ja kumiin kohdistuvien palveluiden markkinointia ja sen luotettavuutta, olitpa sitten kuluttaja tai kosmetiikan parissa työskentelevä ammattilainen, opiskelija tai opettaja

Mitä kurssi sisältää?

Sisältönä tässä valmennuksessa on keskeisimmät asiat, mitä erityisesti ripsien ja kulmien käsittelyjä tarjoavan ja kosmetiikkaa myyvän ja käyttävän ammattilaisen pitää tietää ripsistä ja kulmista. Perehdymme ripsen ja kulmakarvan rakenteeseen ja siihen, mitä materiaalia ne ovat ja mihin ne kosmetiikan kemikaalit voivat vaikuttaa ja miten. Ja mikäli olet kuluttaja, auttaa tämä valmennus Sinua tekemään fiksumpia valintoja ripsien ja kulmien käsittelyjä vertaillessasi sekä kosmetiikkaa hankkiessasi ja vaatimaan faktaan perustuvia myyntiargumentteja valintojesi tueksi.

Kurssi sisältää neljä moduulia:

Johdanto
Kosmetiikka ja karvan rakenne
Ripsiin ja kulmakarvoihin vaikuttaminen kosmetiikalla
Yhteenveto

Johdanto -moduulissa saat orientaation kurssiin sekä ohjeita, miten kurssilla kannattaa edetä. Moduuleihin kuuluu mukaansatempaavien videoiden lisäksi kirjallista materiaalia, jota voit käyttää oppimisesi tukena. Kurssin viimeisessä moduulissa on lisäksi koko kurssiin kuuluva kirjallinen materiaali yhtenä tiedostona sekä työkirja, jolla voit testata osaamisesi.

Tämä valmennus on toteutettu käyttäen merkittävimpänä lähteenä Raija Karan Kosmetiikan Ajokortti AB -luentosarjan materiaalia, tuoreella faktatiedolla täydennettynä. Materiaalin käyttöön on Raija Karan lupa ja toteutus on tehty hänen toiveitaan ja elämäntyötään kunnioittaen. Valmentajana kurssilla toimii Mila Andersén.

Katso johdantovideo kurssista: Ripset ja kulmat kosmetiikan kohteena

Tervetuloa mukaan!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Ripset ja kulmat kosmetiikan kohteena”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *